Weer even een verhaaltje van de kleine bitch,
Hello Lieverds!
Nog weer even een verhaaltje van de kleine bitch in Amerika! (Ik hou mijn blog goed bij heh ;p)
De afgelopen week was weer leuk, haha vrij weinig gebeurd!Vrijdag had ik geen school, maaar natuurlijk wel volleyball practice, want dat gaat altijd door. Haha het is echt erg maar ik kan me echt niet meer herinneren wat ik verder heb gedaan die week.. Vast niets belangrijks dus. Zaterdag ochtend hadden we een extra practice, want we hebben binnenkort regionals! Daarna stond het in de planning om mijn kamer te verven, maaaar er kwam iets tussen en dus moesten we de hele dag op een kindje passen! Dat was echt heel leuk, haha. Het kindje (Mathew) is nog maar acht maanden oud, en het was echt een schatje! Ik heb zelfs voor het eerst in mijn leven een luier verschoond, en het ging in een keer goed! (was ik even blij dat hij niet had gepoept haha). ‘s Avonds ging ik bowlen met Tara en Alexa. Haha we waren best wel slecht, maar het was wel heel gezellig. Daarna gingen we nog even naar iemands huis, en toen ging ik slapen.
Omdat we mijn kamer eigenlijk wel wooden verven in dit weekend, moesten we nu zondag heel druk bezig om het in een dag af te krijgen; en het is ons gelukt! Haha we konden zelfs ‘s avonds nog naar Youth Group!
De schoolweek was een gewone schoolweek, alleen hadden we vrijdag weer geen school. (ja we hebben echt heel veel vrije dagen! Niet erg hoor;p) Woensdag was wel heel leuk! We hadden senior night van volleyball. Senior night hebben ze hier in Amerika voor elke sport. Het meestal de laatste thuis wedstrijd van het seizoen, en de seniors worden zeg maar ‘in het zonnetje gezet’ haha. De andere teamleden hadden overall in de gymzaal posters gehangen met onze namen erop, en de coach gaf on seen t-shirt met ‘seniors’ voorop en onze namen op de achterkant. Daarna kregen we allemaal kadootjes van ons team, echt heel lief! Het officiele gedeelte komt daarna; je ouders (in mijn geval gastmama) moeten met je meelopen over het veld, zodat iedereen kan klappen, en ondertussen vertelt iemand een klein verhaaltje over je (wat voor sporten je hebt gedaan in je 4 jar high school, waar je gaat studeren etc.). En daarna heb je de laatste thuiswedstrijd. Ennnn natuurlijk hadden we gewonnen! Vrijdag hadden we WEER geen school haha (niet erg;p)
Zaterdag gingen we met alle exchange students naar Arthur om een bezoekje aan de Amish te brengen. Was echt heel gezellig! Het was iets van 2 uur rijden, dus we vertrokken ‘s ochtends vroeg nadat we een ontbijtje hadden gehad mij McDonalds (Amerikanen…). Daarna kwamen we aan in het dorpje. Het was echt heel grappig om te zien; heel veel mensen rijden daar namelijk met paard en wagen in plaats van een auto! Toen gingen we met een groep naar ‘the pumpkin patch’; samengevat heeeel veel pompoenen;p haha en ze hadden ook een echte doolhof! En natuurlijk konden ik en Lily de uitgang niet meer vinden, dus moesten ze allemaal op ons wachten. Na 2 uur gespeeld te hebben, moesten we weer serieus doen , want we gingen eten bij een echt amish familie! Echt heel leuk om een keer te zien. Was echt super lekker (en veel, natuurlijk). De amish mensen zijn echt heel aardig, en ze wouden alle vragen ook wel beantwoorden! Haha oja en Lily was uit haar broek gescheurd, heb echt zo hard gelachen! Ze had natuurlijk wel geluk dat we bij de Amish waren, aangezien zij al hun kleren zelf maken, hadden ze haar broek zo gemaakt! Na de lunch gingen we nog even winkelen in een winkelcentrum, en toen opweg naar Springfield! ‘s Avonds haalde Tara mij op voor de verjaardag van haar zus, en daarna bleef ik daar nog slapen. Was weer heel gezellig, Tara’s familie is echt super leuk (en gek, haha)!
Zondag had ik weinig te doen, dus ging ik naar de familie Good. Patti Good is de vrouw van de organisatie, en ze heeft nu een jongen uit Frankrijk en ze heeft een zoon die even oud is duus altijd leuk om naar hun huis te gaan! (aangezien ze best wel dichtbij wonen) Er bleef een andere Franse jongen bij hun slapen die nacht, dus we gingen met z’n 4en American football spelen haha. Was wel gezellig!
En nu is het maandag, en heb ik er weer een lange dag opzitten! (School, 2 uur volleyball, 2 uur showkoor) Dus ben ik eigenlijk wel toe aan mijn lekkere bedje.. Dus daar ga ik nu heen!
Heel veel liefs uit Amerika!
xxxxxxx
je nederlands wordt met de dag slechter, wijffie!!!!
Maar erg leuk dat je je blog zo goed bij houdt!!!
XXXXXXX
Haha, nou ik ben nooit goed in Nederlands geweest hoor poeperd:)
Ja goed heh? haha ik word nog wel eens een goed kind!
En ik ga nu een Ipod kopen! :D :D :D
XXXXXXXXX