Al negen weken in Amerika!
Hello Lieverds!
Weer even een berichtje uit Amerika!
Ik heb vrij weinig te vertellen, want het word allemaal normaal nu. Elke dag lekker naar school, en na schooltijd volleyball of lekker op de bank niks doen. Vorige week hadden we echt iets heel grappigs op school. We moesten allemaal via de grote ingang naar binnen, en daar was allemaal politie en moesten we alles afgeven. Daarna werden we allemaal gefouilleerd en moesten we door van die poortjes. Echt leuk om een keer mee te maken! Ze hadden gelukkig niet zoveel gevonden, dus ik ben veilig hier haha.Verder gebeurt er niet zoveel op school.
Vorig weekend ben ik vrijdag voor de verandering eens naar de Football game geweest (zoals altijd haha). Was weer heel gezellig! Maar we gingen in de rust naar huis, want ik bleef bij Kenzie slapen! Daarna hadden we Finding Nemo in het engels gekeken, en ik vind hem 10x leuker in het engels haha! Ik vond hem in het Nederlands al geweldig, maar sommige grapjes zijn moeilijk te vertalen naar het engels. Na de film gingen we slapen, want Kenzie moest de volgende ochtend vroeg uit bed voor een band iets, en ik kon gelukkig een keertje uitslapen! De volgende ochtend ging ik Ruthie (Kenzie’s mama) helpen met taarten bakken! (en proeven haha). Ruthie is echt heel aardig en we hebben het echt gezellig gehad. Kenzie was rond 12 uur thuis en toen gingen we naar de binnenstad om te gaan lunchen en om Springfield een beetje te verkennen, want ik was nog niet in de binnenstad geweest. Klinkt heel raar natuurlijk, maar alle grote kleding winkels zijn allemaal in het winkelcentrum of op grote pleinen aan de rand van de stad. In de binnenstad zijn vooral kleine restaurantjes en kleine winkeltjes, ziet er wel heel gezellig uit! Het was een hele gezellige dag! ‘s Avonds kwam Tara mij ophalen en ging ik met haar mee naar haar oom en tante’s huis voor hun family bonfire . Ik vond het heel raar dat ze me meenam, maar dat schijnt in Amerika heel normaal te zijn! Tara heeft een hele gezellige familie en het was een leuke avond. Een bonfire is gewoon een soort feestje met een vuurkorf en veel eten (kan ook niet anders haha). Zondag was een gewone zondag, een lekkere luie dag. ‘s Avonds gingen we bowlen met de Youth Group, was heel gezellig! En ik was niet eens laatste haha.
Maandag hoefden we niet naar school want het was Colombus day! Maar natuurlijk hadden we wel gewoon volleyball trainen. Voor trainen ben ik met Tara en Alexa naar Taco Bell geweest; voor de eerste keer! Was niet heel speciaal, maar je bent geen echte amerikaan als je niet bij Taco Bell hebt gegeten. Daarna hadden we team-bonding met het volleyball team. We gingen eerst naar Kelsey’s huis om gewoon een beetje te zitten. Daarna hebben we allemaal t-shirts ge-tiedyed, heel amerikaans. Ziet er niet uit, maar heel veel dragen het! Daarna hadden we een speurtocht in een grote sportwinkel, en ons groepje was eerste yeeey! Haha we moesten in de auto daar heen rijden, en Meghan reed en ik was echt blij dat we nog leefden. Geen goed idée om ons zelf ergens heen te laten rijden als het een wedstrijd is! Daarna moesten we er echt aan geloven en konden we onze sportkleren aantrekken om lekker 2 uur te gaan trainen.
Gister hadden we het herfst concert van alle koren op school, en Hannet mocht solo zingen! Ging best wel goed, en het was heel leuk om te doen! Het was in het theater in school (jaja we hebben een eigen theater!)
Verder heb ik niet zoveel te vertellen geloof ik. Vergeet vast een heleboel te vertellen, maar dat is dat vast ook niet interessant.
Oja ik woon nu in de 3e gevaarlijkste stad van Amerika! Haha. En ik weet niet waar ze dat op baseren, want het valt echt reuze mee! Ik woon ook in de goede kant van de stad en ga naar de goede school, dus Hannet is veilig! (Haha ik word niet afgeknalt hoor Kyra!;p).
Heel veel liefs uit Amerika!
Foto's:
RANDOM FOTO'S: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.165792986833586.42023.100002086568427&type=3&l=07c2ce08ce
haha leuke verhalen hoor!
wij gingen met het personeelsfeestje bowlen en ik was dus wel laatste haha, ik had wel 2 punten gehaald. en ik ben weg bij de ketsjoetsjoe want ik heb nu een fulltime baan bij oldruitenborgh maaar misschien kom ik in februari weer terug dus.